Reteta zilei: Turta dulce

Printeaza

Turta dulce din: zahar brun, margarina, sirop de zahar, melasa, lapte, ou, faina, faina neagra, sare, ghimbir, scortisoara, praf de copt.

Turta dulce

Turta dulce

Ingrediente: 

  • 115gr zahar brun
  • 75gr margarina
  • 75gr sirop de zahar
  • 75gr melasa
  • 105ml lapte
  • 1 ou, batut
  • 175gr faina
  • 50gr faina neagra
  • 1 praf sare
  • 2 lingurite ghimbir, ras
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 160C. Ungeti o tava si pastrati deoparte.
Puneti zaharul, margarina, siropul si melasa intr-o cratita si omogenizati, amestecand sa nu se lipeasca.

Turta dulce
Opriti focul, lasati sa se raceasca usor si incorporati laptele si oul.
Amestecati faina, sarea, condimentele si praful de copt.

Turta dulce
Incorporati ingredientele lichide in cele uscate si amestecati. Transferati in tava si dati la cuptor pentru 1 1/2 ore.
Lasati sa se raceasca si serviti.

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.