Reteta zilei: Tortellini cu branza si sos de legume

Printeaza

Tortellini cu branza si sos de legume din: unt, ceapa, usturoi, morcovi, vin alb, supa de pui, smantana, parmezan, sare, piper, busuioc, sunca, mazare, tortellini cu branza.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_22

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 3 morcovi, cuburi
  • 1 cana conopida, rupta buchetele
  • 1/4 ceasca de vin alb
  • 1/4 ceasca supa de pui
  • 1/3 ceasca smantana
  • 1/2 cana parmezan ras
  • Sare si piper, dupa gust
  • busuioc, tocat
  • 3/4 cesti sunca fiarta, cuburi
  • 1 cana de mazare
  • 1 pachet tortellini cu branza

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform indicatiilor, scurgeti si pastrati deoparte.

Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mediu.

Adaugati ceapa si usturoiul si se amesteca timp de 1 minut.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_07

Se adauga morcovii si conopida, se amesteca si gatiti un minut.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_08

Incorporati vin si supa , apoi se fierbe timp de 2-3 minute.

Se adauga smantana si parmezan si se amesteca.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_12

Cand amestecul este cald, se incorporeaza mazare, sunca, sare, piper si gatiti cateva minute.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_18

Se adauga tortellini. Asezonati dupa gust, serviti cu parmezan si busuioc.

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_20

Tortellini cu branza si sos de legume

Tortellini_cu_branza_si_sos_de_legume_21

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci la cuptorCiuperci la cuptor cu caşcaval vegetal

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval.   Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 […]

 

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu sos de carne

Tortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale. Ingrediente: o pungă tortellini cu spanac 200 g carne tocată de curcan o lingură bulion sau sos de roşii o ceapă un praf sare 50 g unt 50 g caşcaval 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.