Reteta zilei: Tortellini cu branza si legume

Printeaza

Tortellini cu branza si legume din: boabe de porumb, ciuperci, ulei de masline, sare, rosii, spanac, tortellini umplute cu branza, smantana, busuioc, parmezan, piper.

Tortellini cu branza si legume

Tortellini cu branza si legume

 

Ingrediente:

  • 1 1/ 2 cani de boabe de porumb
  • 6 ciuperci, feliate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1 rosie, cuburi
  • 2 cani spanac proaspat
  • 1 pachet tortellini cu branza
  • 1/3 cana smantana
  • 2 linguri de busuioc proaspat, tocat marunt
  • 1/4 cana parmezan tocat
  • Piper, dupa gust

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Scurgeți pastele și pastrati deoparte. Rezervati 1/2 cana de lichid in care ati gatit pastele.

Tortellini cu branza si legume

Se incalzeste o tigaie mare cu 2 linguri de ulei și sotati porumbul și ciupercile cu 1/4 lingurita de sare aproximativ 5 minute .

Tortellini cu branza si legume

Se adauga paste , spanac , rosii , smantana si lichidul de la paste in tigaie și se aduce la foc mic . Se fierbe aproximativ 5 minute.

Opriti focul si adugati busuioc proaspat si parmezan . Se condimentează dupa gust cu sare si piper și se servește imediat.

Tortellini cu branza si legume

Tortellini cu branza si legume

Tortellini cu branza si legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.