Reteta zilei: Tort cu blat de cafea

Printeaza

Tort cu blat de cafea din: zahar, faina, cacao, praf de copt, bicarbonat, sare, oua, lapte, ulei, cafea, crema de vanilie.

Tort cu blat de cafea

Ingrediente:

  • 2 cesti zahăr
  • 1¾ cesti făină
  • 1¾ ceasca cacao
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 ouă
  • 1 ceasca lapte
  • ½ ceasca de ulei
  • 1 ceasca cafea fierbinte
  • crema de vanilie

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 170C. Combinați zahăr, făină, cacao, praf de copt, bicarbonats si sare într-un blender.

Tort cu blat de cafea

Într-un alt bol adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie. Bateți până când se omogenizeaza.

Combinați ingrediente umede și uscate. Se adauga ultmima cafeaua.

Coaceti blatul la 170C timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si asamblati tortul cu crema de vanilie.

Tort cu blat de cafea

Dati la rece 2-3 ore, taiati si serviti.

Tort cu blat de cafea

Tort cu blat de cafea

Tort cu blat de cafea

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tort cu blat de cafea
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.