Reteta zilei: Tofu cu spanac

Printeaza

Tofu cu spanac din: tofu, iaurt, turmeric, sare, ulei, seminte de chimen, ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute, piure de rosii, coriandru, chimen, spanac.

Ingrediente:Tofu_cu_spanac_10

  • 1 cutie tofu, bucati
  • 1 lingura iaurt
  • 1 varf de cutit turmeric
  • sare
  • 2 lingurite ulei
  • ½ lingurita seminte de chimen
  • ¾ ceasca ceapa, tocata
  • 1 lingurita pasta de ghimbir
  • 1 ardei iute, tocat
  • 1 ceasca piure rosii
  • 3 lingurite raf de coriandru
  • 1 ½ lingurita praf de chimen
  • 2-3 cani spanac

 

Mod de preparare:

Se opareste spanacul in apa clocotita, apoi se toaca.

Se adauga tofu cuburi impreuna cu iaurtul, turmeric si sare intr-o cratita si se da la cuptor la 160C pentru 30 de minute.

Tofu_cu_spanac_05

Incalziti ulei intr-o tigaie si adaugati semințe de chimen.

Adaugati ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute si gatiti cateva minute.

Se adauga piure de rosii, praf de coriandru, praf de chimen, turmeric si sare.

Tofu_cu_spanac_07

Cand sosul se ingroasa adaugati piureul de spanac si tofu.

Fierbeti la foc mic timp de cateva minute.

Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

Tofu_cu_spanac_08

Tofu cu spanac

Tofu_cu_spanac_09

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Interesanta reteta, dar nu as gusta asa ceva, nici totu-ul nu-mi place, nici spanacul nu-mi place 🙂

  2. Nu prea ma incainta, dar merge

  3. Mie-mi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.