Reteta zilei: Tocanita de ciuperci cu aripi de pui

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de tocanita de ciurperci cu aripi de pui din: aripi de pui, ciuperci, rosii, sare, piper, unt si vin alb.

Tocanita de ciuperci cu aripi de pui

Ingrediente:

  • 8-10 aripi de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper
  • unt
  • 1/2 pahar vin alb

Mod de preparare:

Se spala si se curata aripile de pui. Se curata si se spala ciupercile. Se taie ciupercile bucati potrivite. Intr-o cratita se pune o bucata de unt la topit si se adauga ciupercile.

Tocanita_de_ciuperci_cu_aripi_de_pui

Se lasa sa se inmoaie cateva minute. Se adauga apoi aripile de pui si se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga rosiile decojite date la blender. Se sareaza si se pipereaza.

Tocanita_de_ciuperci_cu_aripi_de_pui_06

Cand mancarea incepe sa fiarba se adauga vinul si se lasa la fiert in continuare.

Tocanita_de_ciuperci_cu_aripi_de_pui_08

Se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca de cratita. Se lasa la fiert aproximativ o ora. Intre timp, daca mancarea scade foarte mult se adauga 1 pahar de apa. Se serveste calda.

Tocanita_de_ciuperci_cu_aripi_de_pui_12

Tocanita de ciuperci cu aripi de pui

Tocanita_de_ciuperci_cu_aripi_de_pui_14

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de aripioare de pui cu ciuperci

3 comentarii

  1. Imi place tocanita asta

  2. Tirloi Anisoara

    Delicioasa tocanita de ciuperci cu aripi de pui

  3. Tocanita o fac si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.