Reteta zilei: Tocana de legume cu carne de porc si rosii
PrinteazaTocana de legume cu carne de porc si rosii din: carne de porc, apa, sos de peste, usturoi, ceapa, fasole verde, vanata, mar, rosii, ulei, orez fiert.
Ingrediente:
- ½ kg carne de porc, cuburi
- ½ cana de apa
- 3 linguri sos de peste
- 2 catei de usturoi, tocat
- ½ ceapa, tocata
- ½ kg fasole verde, pastai
- 1 vanata, cuburi
- 1 mar, cuburi
- 2 rosii, cuburi
- ulei
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste o oala cu aproximativ 1-2 linguri ulei și gatiti carnea cateva minute pana se rumeneste. Adaugati ceapa și usturoiul si mai gatiti 2-3 minute.
Adaugati legumele, incepand cu rosiile, continuand cu merele, apoi vinetele, apoi fasolea verde.
Se toarna apa si sos de peste si se aduce la fierbere. Acoperiti si gatiti 15-20 minute. Se amesteca si se servesc pe pat de orez fiert.
Tocana de legume cu carne de porc si rosii
Pofta buna!
Buna tocana de legume
De fapt si de drept este tocanita de porc 🙂