Reteta zilei: Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Printeaza

Tocana de legume cu carne de porc si rosii din: carne de porc, apa, sos de peste, usturoi, ceapa, fasole verde, vanata, mar, rosii, ulei, orez fiert.

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

 

Ingrediente:

  • ½ kg carne de porc, cuburi
  • ½ cana de apa
  • 3 linguri sos de peste
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • ½ ceapa, tocata
  • ½ kg fasole verde, pastai
  • 1 vanata, cuburi
  • 1 mar, cuburi
  • 2 rosii, cuburi
  • ulei
  • orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o oala cu aproximativ 1-2 linguri ulei și gatiti carnea cateva minute pana se rumeneste. Adaugati ceapa și usturoiul si mai gatiti 2-3 minute.

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Adaugati legumele, incepand cu rosiile, continuand cu merele, apoi vinetele, apoi fasolea verde.

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Se toarna apa si sos de peste si se aduce la fierbere. Acoperiti si gatiti 15-20 minute. Se amesteca si se servesc pe pat de orez fiert.

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Tocana de legume cu carne de porc si rosii

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Buna tocana de legume

  2. De fapt si de drept este tocanita de porc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.