Reteta zilei: Tocana de vita in frunze de salata

Printeaza

Tocana de vita in frunze de salata din: carne de vita, parf de chili, sare, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, sos iute, supa de pui, sos de peste, coriandru, ridichi, frunze de salata.

Tocana_de_vita_in_frunze_de_salata_11

 

Ingrediente:

  • 2 ½ kg carne de vita, cuburi
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 ½ lingurita sare
  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa, felii subtiri
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 6 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
  • ½ ceasca sos iute
  • ½ cana supa de pui
  • ½ lingurita sos de peste
  • ½ ceasca coriandru, tocat
  • 2 ridichi, felii subtiri
  • Frunze de salata

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 150C. Intr-un castron mare, se combina carnea de vita, praf de chili si sare. Amestecati bine.

Incalziti uleiul, adaugati ceapa si sotati cateva minute. Se adauga pasta de tomate si se gateste 30 de secunde.

Adaugati usturoi si carnea de vita condimentata.

Tocana_de_vita_in_frunze_de_salata_08

Turnati sosul iute, supa si sos de peste si se aduce la fierbere.

Acoperiti cu un capac si dati la cuptor timp de 3 ore.

Serviti cu ridichi si coriandru in frunze de salata.

Tocana_de_vita_in_frunze_de_salata_09

Tocana de vita in frunze de salata

Tocana_de_vita_in_frunze_de_salata_10

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocana arabeasca cu carne de vita

Tocana arabeasca cu carne de vita

Tocana arabeasca cu carne de vita din: carne de vita, untura, ceapa, gutui, dovleac, ananas, mere, zahar pudra, scortisoara, otet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vită 5 linguri untură 4 cepe 3 gutui 1 felie dovleac 8 felii ananas din cutie 5 mere 3 linguri zahăr pudră 2 linguriţe scorţişoară 2 linguri oţet […]

 

Tocana de bame cu carne de vita

Tocana de bame cu carne de vita 

Tocana de bame cu carne de vita din: bame, carne viţel, ceapa, morcovi, masline amestecate, bulion, ulei, faina.   Ingrediente: 200 g bame 300 g carne de vita o ceapă mare 2 morcovi 200 g măsline 2 linguri bulion 2 linguri ulei o lingură făină   Mod de preparare: Se căleşte ceapa în uleiul în­cins şi, după ce s-a […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Interesanta tocana asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.