Reteta zilei: Tarte cu sparanghel si ciuperci
PrinteazaTarte cu sparanghel si ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, sare de mare, piper, sparanghel, coaja de lamaie, branza, smantana.
- 300gr aluat de patiserie
- 300gr ciuperci proaspete feliate
- 1 linguriță sare de mare
- ½ lingurița piper
- 1 kg sparanghel
- 1 linguriță coaja de lamaie
- 1 cană brânză mărunțită
- ½ cana smantana
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Impartiti aluatul in 6 bucati patrate.
Asezati intr-o tava pe o foaie de copt.
Se adauga ciupercile într-o tigaie și se adaugă jumătate din sare și piper, rumeniti cateva minute.
Tăiați sparanghelul si adaugati peste ciuperci.
Adăugați coaja de lămâie, restul de sare și piper, brânză și smântână.
Umpleti fiecare bucata de aluat si dati la cuptor.
Coaceți 20-22 minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Tarte cu sparanghel si ciuperci
Pofta buna!