Reteta zilei: Tarte cu sparanghel si ciuperci

Printeaza

Tarte cu sparanghel si ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, sare de mare, piper, sparanghel, coaja de lamaie, branza, smantana.

Ingrediente: Tarte cu sparanghel si ciuperci

  • 300gr aluat de patiserie
  • 300gr ciuperci proaspete feliate
  • 1 linguriță sare de mare
  • ½ lingurița piper
  • 1 kg sparanghel
  • 1 linguriță coaja de lamaie
  • 1 cană brânză mărunțită
  • ½ cana smantana

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Impartiti aluatul in 6 bucati patrate.

Asezati intr-o tava pe o foaie de copt.

Se adauga ciupercile într-o tigaie și se adaugă jumătate din sare și piper, rumeniti cateva minute.

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Tăiați sparanghelul si adaugati peste ciuperci.

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Adăugați coaja de lămâie, restul de sare și piper, brânză și smântână.

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Umpleti fiecare bucata de aluat si dati la cuptor.

Coaceți 20-22 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Tarte cu sparanghel si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.