Reteta zilei: Tarta de legume

Printeaza

Tarta de legume din: aluat, smantana, oua, sare de mare, piper, dovlecel, morcov, ceapa rosie, branza cheddar, flori de dovlecel si branza de capra.

Tarta de legume

Tarta de legume

  • aluat de tarta

Ingrediente pentru umplutura:

  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • sare de mare si piper, dupa gust
  • 1 dovlecel, ras
  • 1 morcov mediu, ras
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • ½ ceasca branza Cheddar, rasa
  • 4-6 flori de dovlecei (opțional)
  • 80-100 grame branza de capra (opțional)

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Coaceti aluatul 15 minute. Scoateti din cuptor. Intre timp, pregatiti umplutura. Bateti oualele, smantana și apoi condimentati cu sare si piper.

Adaugați dovlecelul ras, morcov ras, branza si ceapa feliata.

Tarta de legume

Se amesteca pentru ușor pentru a se combina. Adaugati amestecul peste aluat, asezati flori de dovlecel, presarati branza de capra deasupra si dati la cuptor pentru 35-40 de minute.

Tarta de legume

Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.

Tarta de legume

Tarta de legume

Tarta de legume

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Valentina Negrescu

    imi place de mor

  2. Tarta cu legume arata foarte bine

  3. Nu mi-a iesit, chiar s-a rasuflat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.