Reteta zilei: Tarta cu dovleac si branza

Printeaza

Tarta cu dovleac si branza din: aluat de patiserie, dovleac, smantana, oua, branza albastra, sare, piper.

Tarta cu dovleac si branza

Tarta cu dovleac si branza

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de patiserie
  • 200gr dovleac
  • 100 ml smantana
  • 2 ouă
  • 70gr brânză albastră
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Taiati cuburi dovleacul.

Tarta cu dovleac si branza

Intindeti foaia de aluat si transferati intr-o tava, intepati cu o furculita.

Tarta cu dovleac si branza

Bateti ouăle și smantana într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.

Răspândiți cubulețele de dovleac uniform peste aluat.

Tarta cu dovleac si branza

Se toarnă amestecul de ou peste dovleac.

Se rupe brânza albastră și se presară peste.

Tarta cu dovleac si branza

Coaceți la 200C timp de aproximativ 20-25 minute.

Tarta cu dovleac si branza

Tarta cu dovleac si branza

Tarta cu dovleac si branza

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tarta cu dovleac si branza
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.