Tarta cu cirese si branza din: faina, drojdie, zahar, sare, oua, unt, lapte, cirese, mascarpone, vanilie, iaurt, lamaie. Ingrediente: Pentru aluat: 400 g făină 1 plic drojdie uscată 60 g zahăr 1 vârf linguriţă sare 1 ou 75 g unt 200 ml lapte Pentru umplutură: 300 g cireşe 100 g zahăr Pentru cremă: 500 g […]
Reteta zilei: Tarta cu cirese
PrinteazaTarta cu cirese din: aluat de patiserie, zahar, esenta de migdale, faina, scortisoara, cirese, unt.
Poate te intereseaza si Tarta cu branza si gem de cirese
Ingrediente:
- 500gr aluat de patiserie
- 1 1/3 cani de zahar
- 4 picături de esenta de migdale
- 5 linguri făină
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 4 căni cireșe proaspete
- 2 linguri unt
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Se spală cireșele si se scot samburii.
Se amestecă împreună zahăr, făină, scorțișoară și esenta de migdale.
Turnati peste cirese.
Se toarnă amestecul.
Intindeti aluatul in tava, lasand marginile pe afara, adaugati amestecul de cirese.
Puneti cubulete de unt si acoperiti cu restul de aluat.
Formati pe deasupra ce model doriti.
Coaceți pentru 35-45 minute.
Se lasă plăcintă sa se raceasca, apoi se serveste cu inghetata sau frisca.
Tarta cu cirese
Pofta buna!
Tarta cu cirese si iaurt
Tarta cu cirese si iaurt din: faina, margarina, oua, sare, zahar, apa, iaurt, zahar vanilat, cirese, zahar pudra. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 200 g margarină un ou un praf sare 3 linguri zahăr 4 linguri apă rece Pentru umplutură: un pahar mare iaurt 4 ouă 2 pliculeţe zahăr vanilat 250 g cireşe Pentru […]
Pofta buna!
A fost gustoasa tarta?