Reteta zilei: Tarta cu branza si gem de cirese

Printeaza

Tarta cu branza si gem de cirese din: crema de branza, lapte condensat, suc de lamaie, esenta de vanilie, aluat de tarta, gem de cirese.

Tarta cu branza si gem de cirese

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de crema de branza
  • 1 cutie lapte condensat
  • ½ ceasca suc de lamaie
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 aluat de tarta
  • 1 cutie gem de cirese

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, se adauga crema de branza si se bate cu mixerul pana obtineti o crema pufoasa.

Se toarna laptele si se bate pana la omogenizare.

Tarta cu branza si gem de cirese

Se adauga sucul de lamaie si esenta de vanilie.

Se toarna amestecul de branza in aluatul de tarta asezat in forma.

Tarta cu branza si gem de cirese

Puneti capacul si dati la frigider cel putin 2 ore.

Taiati si serviti cu gem de cirese.

Tarta cu branza si gem de cirese

Tarta cu branza si gem de cirese

Tarta cu branza si gem de cirese

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure din: faina, unt, zahar pudra, ou, sare, mascarpone, smantana, extract de vanilie, kiwi, fructe de padure. Această rețetă îmbină texturile și aromele într-un mod unic, oferind un desert răcoritor și vibrant. Vei învăța pas cu pas cum să pregătești un blat dulce și fraged, combinat cu o cremă […]

retete

Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos

Tartă cu Fenicul și Brânză de Capră – Deliciu Crocant și Cremos din: aluat, fenicul, branza de capra, miere, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, faina, busuioc. Tarta este o combinație surprinzătoare de arome dulci și sărate, îmbinate într-un aluat fraged de foietaj. Feniculul caramelizat adaugă o notă subtilă de dulceață, în timp ce brânza […]

retete

Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure

Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure din: branza de vaci, oua, zahar, coaja de lamaie, extract de vanilie, faina alba, unt, sare, fructe de padure Ingrediente: 250g brânză de vaci proaspătă 3 ouă 100g zahăr Coaja rasă de la o lămâie 1 linguriță extract de vanilie 200g făină albă 50g unt topit […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Vreau sa gust si eu din tarta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.