Reteta zilei: Tagliatelle cu ciuperci

Printeaza

Tagliatelle cu ciuperci din: ulei de masline, ciuperci, unt, usturoi, patrunjel, cimbru, piper, tagliatelle, lamaie, parmezan.

Tagliatelle_cu_ciuperci_07

Tagliatelle cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 300g ciuperci
  • unt
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 2 linguri de patrunjel, tocat
  • 2 linguri frunze de cimbru, tocat
  • Sare și piper negru proaspat macinat
  • 1 punga tagliatelle
  • Sucul de la 1/2 lămâie
  • 50g parmezan proaspat ras

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, apoi se scurg într-o strecurătoare. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, apoi se gatesc ușor ciupercile 3-4 minute. Se scurg si se pastreaza deoparte.

Tagliatelle_cu_ciuperci_03

Într-o cratiță mare cu apă sărată, se fierb tagliatellele al dente. Se adaugă untul in tigaie, gătiti ușor usturoiul, apoi se adauga ciupercile, tagliatellele fierte și un polonic de linchid in care ati fiert pastele.

Tagliatelle_cu_ciuperci_04

Amestecati pana se combina ingredientele, apoi se adauga sucul de lamaie. Se condimentează cu sare și piper, apoi se servesc cu parmezan proaspat ras.

Tagliatelle_cu_ciuperci_05

Tagliatelle cu ciuperci

Tagliatelle_cu_ciuperci_06

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.