Reteta zilei: Supa de sparanghel si conopida

Printeaza

Supa de sparanghel si conopida din: sparanghel, conopida, ceapa, usturoi, seminte de fenicul, patrunjel, rozmarin, cimbru, supa de pui, apa, suc de lamaie, smantana, sare, piper.

Supa_de_sparanghel_si_conopida_08

Supa de sparanghel si conopida

Ingrediente:

  • 3 buchete de sparanghel, taiat bucati
  • 1 conopida
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 2 linguri patrunjel, tocat
  • 1 lingura rozmarin sau cimbru
  • 6 cani supa de pui
  • 2 cani de apa
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri smantana
  • Sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

Pregatiti legumele si incalziti 1 lingura ulei de masline intr-o oala mare. Adaugati semintele de fenicul si gatiti aproximativ trei minute. Se adauga ceapa si gatiti timp de 4 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.

Supa_de_sparanghel_si_conopida_02

Incorporati sparanghelul, patrunjel si ierburi. Gatiti pentru aproximativ 5 minute. Adaugati conopida, supa si apa. Se acopera si se aduce la fierbere, apoi dati focul la mic si gatiti acoperit aproximativ 20 de minute.

Supa_de_sparanghel_si_conopida_04

Cu ajutorul unui blender pasati supa pana la omogenizare. Adaugati lamaie, smantana, sare si piper dupa gust, apoi serviti.

Supa_de_sparanghel_si_conopida_06

Supa de sparanghel si conopida

Supa_de_sparanghel_si_conopida_07

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.