Reteta zilei: Supa de pui cu fidea si patrunjel
PrinteazaSupa de pui cu fidea si patrunjel din: supa de pui, piept de pui, aripi de pui, morcivi, telina, ceapa, patrunjel, fidea, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 8 cesti supa de pui
- 2 bucati piept de pui
- 2 pulpe de pui
- 2 aripi de pui
- 3 morcovi, felii
- 2 tulpini de telina, plus frunze, feliate
- 1 ceapa, tocata
- patrunjel proaspat, tocat
- 1 1 1/2 ceasca de fidea
- sare si piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o oala mare la foc mediu, gatiti ceapa si telina in ulei de masline pana se inmoaie. Transferati intr-un castron. Adaugati carnea de pui, gatiti pentru aproximativ 5 minute, apoi adaugati morcovi si supa de pui. Incorporati ceapa si telina, acoperiti, reduceti focul la mic si fierbeti 1 ora.
Scoateti carnea de pui din oala si lasati sa se raceasca usor. Dezosati si apoi adaugati din nou in supa impreuna cu fideaua si patrunjelul. Se amesteca si se pune capacul. Continua sa gatiti la foc mic pentru 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se serveste.
Supa de pui cu fidea si patrunjel
Pofta buna!
Chiar azi fac o supa de pui