Reteta zilei: Supa de pui cu fidea si patrunjel

Printeaza

Supa de pui cu fidea si patrunjel din: supa de pui, piept de pui, aripi de pui, morcivi, telina, ceapa, patrunjel, fidea, sare, piper, ulei de masline.

Supa_de_pui_cu_fidea_si_patrunjel_08

Supa de pui cu fidea si patrunjel

 

Ingrediente:

  • 8 cesti supa de pui
  • 2 bucati piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripi de pui
  • 3 morcovi, felii
  • 2 tulpini de telina, plus frunze, feliate
  • 1 ceapa, tocata
  • patrunjel proaspat, tocat
  • 1 1 1/2 ceasca de fidea
  • sare si piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare la foc mediu, gatiti ceapa si telina in ulei de masline pana se inmoaie. Transferati intr-un castron. Adaugati carnea de pui, gatiti pentru aproximativ 5 minute, apoi adaugati morcovi si supa de pui. Incorporati ceapa si telina, acoperiti, reduceti focul la mic si fierbeti 1 ora.

Supa_de_pui_cu_fidea_si_patrunjel_04

Scoateti carnea de pui din oala si lasati sa se raceasca usor. Dezosati si apoi adaugati din nou in supa impreuna cu fideaua si patrunjelul. Se amesteca si se pune capacul. Continua sa gatiti la foc mic pentru 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se serveste.

Supa_de_pui_cu_fidea_si_patrunjel_05

Supa de pui cu fidea si patrunjel

Supa_de_pui_cu_fidea_si_patrunjel_07

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Chiar azi fac o supa de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.