Reteta zilei: Supa de paste cu spanac

Printeaza

Supa de paste cu spanac din: ceapa, telina, morcovi, ulei de masline, dafin, vin alb, supa, rosii, paste, fasole, spanac, sare, piper, pamezan.

Supa de paste cu spanac

Supa de paste cu spanac

Ingrediente: 

  • 1 ceapa tocata
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 2 morcovi, tocati
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 frunza dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 5 cani supa
  • 400gr rosii din conserva
  • 175gr paste
  • 400gr fasole din conserva
  • 250gr spanac, maruntit
  • sare si piper
  • 50gr parmezan

Mod de preparare:

Puneti ceapa, telina si morcovul intr-o oala si gatiti in ulei de masline timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Adaugati funza de dafin, vinul, supa si rosiile. Aduceti la fierbere si gatiti 10 minute.

Supa de paste cu spanac
Incorporati pastele si fasolea, apoi mai gatiti 8 minute. Amestecati frecvent.
Asezonati, dupa gust, adaugati spanacul si mai gatiti 2 minute.

Supa de paste cu spanac
Serviti supa presarata cu parmezan.

Supa de paste cu spanac

Supa de paste cu spanac

Supa de paste cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.