Reteta zilei: Supa de paste cu spanac
PrinteazaSupa de paste cu spanac din: ceapa, telina, morcovi, ulei de masline, dafin, vin alb, supa, rosii, paste, fasole, spanac, sare, piper, pamezan.
Ingrediente:
- 1 ceapa tocata
- 1 tulpina telina, tocata
- 2 morcovi, tocati
- 5 linguri ulei de masline
- 1 frunza dafin
- 1 pahar vin alb
- 5 cani supa
- 400gr rosii din conserva
- 175gr paste
- 400gr fasole din conserva
- 250gr spanac, maruntit
- sare si piper
- 50gr parmezan
Mod de preparare:
Puneti ceapa, telina si morcovul intr-o oala si gatiti in ulei de masline timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Adaugati funza de dafin, vinul, supa si rosiile. Aduceti la fierbere si gatiti 10 minute.
Incorporati pastele si fasolea, apoi mai gatiti 8 minute. Amestecati frecvent.
Asezonati, dupa gust, adaugati spanacul si mai gatiti 2 minute.
Serviti supa presarata cu parmezan.
Supa de paste cu spanac
Pofta buna!