Reteta zilei: Supa de legume cu carne de porc

Printeaza

Supa de legume cu carne de porc din: porc, pastarnac, ridiche alba, ciuperci, tofu, ulei de susan, supa, pasta miso, ceapa verde, seminte de susan.

supa_de_legume_cu_carne_de_porc_03

Supa de legume cu carne de porc

Ingrediente: 

  • 200g carne de porc
  • 1 pastarnac
  • 1 ridiche alba
  • 4 ciuperci shiitake proaspete
  • 200gr tofu
  • ulei de susan, pentru prăjit
  • 600ml supa
  • 4 1/2 lingurite pasta miso
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 lingurita seminte de susan

Mod de preparare:

Taiati carnea fasii apoi taiati cuburi. Pastrati deoparte.
Curatati si taiati pastarnacul felii. Procedati la fel cu ridichea.
Curatati si taiati ciupercile.

supa_de_legume_cu_carne_de_porc
Se încălzește un pic ulei de susan intr-o tigaie. gatiti carnea de porc, apoi adăugați tofu și toate legumele cu excepția cepei verzi. Dupa cateva minute adaugati supa.
Aduceti la fierbere, dati focul la mic si fierbeti 15 minute.

supa_de_legume_cu_carne_de_porc_02
Puneți pasta miso într-un castron mic și se amestecă cu 4 linguri de supa fierbinte pentru a obtine o pastă fină. Se incorporeaza o treime din miso în supă. Se adaugă ceapa verde și se opreste focul.
Se serveste fierbinte, presarata cu seminte de susan.

supa_de_legume_cu_carne_de_porc_03

Supa de legume cu carne de porc

supa_de_legume_cu_carne_de_porc_03

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.