Reteta zilei: Supa de fasole neagra

Printeaza

Supa de fasole neagra din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, fasole neagra, supa de pui, oregano, coriandru, chimen, piper cayenne, sare, suc de lamaie, smantana, coriandru.

 

Supa_de_fasole_neagra_07

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 4 catei de usturoi, zdrobit
  • 2 morcovi, curatati si tocati
  • 2 cutii de fasole neagra
  • 5 cani supa de pui
  • 3/4 lingurita oregano
  • 1 lingurita coriandru
  • 3/4 lingurita chimen
  • 1/8 lingurita de piper cayenne
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingura de suc ​​de lamaie
  • 1/3 ceasca smantana
  • Coriandru, proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline la foc mediu intr-o oala mare de supa.

Adaugati ceapa, usturoi si morcovi si gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute.

Adaugati fasolea neagra, supa de pui, oregano, coriandru, chimen, piper cayenne si sare si se aduce la fierbere.

Supa_de_fasole_neagra_04

Reduceti focul, acoperiti cu un capac si fierbeti timp de aproximativ 15 minute.

Cu ajutorul unui blender pasati supa pana la omogenizare.

Se adauga suc de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Supa_de_fasole_neagra_05

Turnati supa in boluri si garnisiti cu smantana si coriandru, apoi serviti.

Supa_de_fasole_neagra_06

Supa de fasole neagra

Supa_de_fasole_neagra_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de fasole cu suc de rosii

Supa de fasole cu suc de rosii

Supa de fasole cu suc de rosii din: fasole, morcov, pastarnac, ceapa, suc de rosii, ulei, sare, menta.   Ingrediente: 300 g fasole 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă suc de roşii ulei sare mentă   Mod de preparare: Laşi la înmuiat fasolea, de seara până dimineaţa, după care o pui la fiert într-o oală cu […]

 

supe

Supă simpla de fasole neagră

Supă simpla de fasole neagră din: fasole neagra, sare, smantana si zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g fasole neagra sare smantana zeama de lamaie   Mod de preparare: Pune la înmuiat peste noapte, în apă rece, 500 grame (0.5 kg) de fasole neagră. Când este pregătită pentru fiert, pune fasolea în 2 litri şi jumătate […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.