Reteta zilei: Supa de dovleac cu patrunjel

Printeaza

Supa de dovleac cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, fulgi de ardei iute, dovleac, radacina patrunjel, lemongrass.

Supa de dovleac cu patrunjel

Supa de dovleac cu patrunjel

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 catei usturoi, tocat
  • 1 lingură ghimbir ras
  • 2 cani apă
  • ½ ceasca lapte de cocos
  • 1 linguriță sare
  • ¼ linguriță fulgi de ardei iute
  • 500gr dovleac curatat si tocat
  • 3 radacini patrunjel, curățat și tăiat
  • 1 tulpină lemongrass
  • radacina patrunjel coapta

Mod de preparare:

Se încălzește uleiul într-o oală de supă. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul.

Supa de dovleac cu patrunjel

Sotati 3 minute. Adăugați 2 cesti de apă, lapte, sare, fulgi de ardei roșu, dovleac, patrunjel și lemongrass si aduceți la fierbere.

Supa de dovleac cu patrunjel

Acoperiți și reduceți focul la mediu. Lăsați să fiarba 15-20 de minute.

Supa de dovleac cu patrunjel

Procesati la blender.

Serviti supa calda cu patrunjel.

Supa de dovleac cu patrunjel

Supa de dovleac cu patrunjel

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa de dovleac cu patrunjel
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.