Reteta zilei: Supa de dovleac cu crutoane

Printeaza

Supa de dovleac cu crutoane din: dovleac, ceapa unt, usturoi, supa de pui, smantana nucsoara, scortisoara, zahar, ulei de masline, paine, sirop de artar, sare, piper, ricotta.

 

Supa_de_dovleac_cu_crutoane_04

Ingrediente: 

  • 1 dovleac, curatat si tocat
  • 1 ceapa, felii
  • 20 gr unt
  • 2 catei de usturoi, decojit
  • 2 cani supa de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 1 vârf de cuțit de scorțișoară
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 felii de paine integrala, cuburi
  • 2 linguri sirop de arțar
  • sare si piper
  • brânză ricotta

 

Mod de preparare:

Adaugati ulei intr-o cratita, apoi incorporati ceapa si gatiti aproximativ 5 minute. Se incorporeaza usturoiul.

Supa_de_dovleac_cu_crutoane

Se adauga dovleac și supa de pui, gatiti 20-30 de minute.

Supa_de_dovleac_cu_crutoane_02

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Puneti crutoanele de paine intr-o tava, presarti scortisoara, nucsoara si zahar.

Stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor pentru 7 minute.

Asezonati supa cu sare si piper si se adauga sirop de arțar. Se amestecă și se opreste focul.

Pasati supa la blender si amestecati cu smantana si ricotta.

Supa_de_dovleac_cu_crutoane_03
Incalziti putin, apoi serviti calda, cu crutoane.

Supa_de_dovleac_cu_crutoane_04

Supa de dovleac cu crutoane

Supa_de_dovleac_cu_crutoane_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de dovleac cu lapte si orez

Supa de dovleac cu lapte si orez din: dovleac bun de copt, lapte, unt, orez, sare, zahăr, pătrunjel verde. Ingrediente: 1 kg dovleac bun de copt 1 litru de lapte 50 g unt 3 linguri de orez sare zahăr (1 legătură de pătrunjel verde) Mod de preparare: Dovleacul se curăţă, se scot seminţele şi se taie […]

supe

Supa de dovleac cu sunca, salvie, ceapa si arpacas

Supa de dovleac cu sunca, salvie, ceapa si arpacas din: ceapă roşie, seminţe de coriandru, usturoi, ulei de măsline, dovleac plăcintar, salvie proaspătă, arpacaş, supă de bază de pui sau de legume, şuncă de Parma (ciolan sau jambon), sare de mare, piper negru, ulei de măsline extravirgin, castane, boia iute şi nucşoară. Ingrediente: 1 ceapă roşie, tocată mărunt 1 lingură seminţe de coriandru, zdrobite 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit buna supa de dovleac?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.