Reteta zilei: Supa de curcan

Printeaza

Supa de curcan din: curcan, ceapa, morcovi, telina, usturoi, cimbru, ulei de masline, dafin, piper.

Carnea de curcan este o sursă excelentă de proteine ​​slabe, esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corp. Este o opțiune sănătoasă pentru cei care își doresc o dietă bogată în proteine, dar cu mai puține grăsimi decât carnea roșie.

Carnea de curcan conține mai puține grăsimi saturate decât carnea roșie, ceea ce o face o alegere mai sănătoasă pentru inimă și pentru menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

Curcanul furnizează o varietate de vitamine și minerale, precum vitamina B6, B12, niacină, seleniu și zinc. Aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului și pot contribui la susținerea sistemului imunitar, a metabolismului și a sănătății pielii.

 

Supa de curcan

Ingrediente: 

  • 1 bucata carne de curcan
  • 1 ceapă
  • 3 morcovi
  • 3 radacini țelină
  • 3 catei de usturoi
  • crengute de cimbru
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 frunză de dafin
  • ½ lingurita piper

 

Mod de preparare:

Pregatiti carnea de curcan si legumele.

Încălziți uleiul într-o oala, se adaugă morcovi, telina, ceapa, usturoiul și cimbru. Sotati aproximativ 10 minute.

Supa de curcan

Adăugați bucățile de curcan, apă pentru a umple oala, frunza de dafin și piper.

Aduceți la fierbere, adăugați sare si gatiti timp de aproximativ 2-3 ore.

Supa de curcan

Serviti supa calda.

Supa de curcan

Supa de curcan

Supa de curcan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Supă de Secară cu Ciuperci

Supă de Secară cu Ciuperci din: secara, ciuperci, supa, ceapa, morcovi, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Supa este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă încălzi și a vă satisface apetitul în acele zile reci de iarnă. Combinând ingredientele rustice cu arome profunde și satisfăcătoare, această rețetă devine o opțiune ideală pentru oricine caută […]

Supă Cremă de Zbârciogi

Supă Cremă de Zbârciogi din: zbârciogi , ceapa, usturoi, cartof, supa, smantana, ulei, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de supă cremă de zbârciogi reprezintă esența rafinamentului culinar, oferind o combinație perfectă între textura cremoasă și gustul distinctiv al zbârciogilor. O adevărată bucurie pentru papilele gustative, această supă cremă este ideală pentru ocazii speciale sau pentru […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.