Reteta zilei: Supa de anghinare cu bruschete de branza

Printeaza

Supa de anghinare cu bruschete de branza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza.

Supa de anghinare cu bruschete de branza

Supa de anghinare cu bruschete de branza

Ingrediente: 

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 675gr anghinare, tocate, din conserva
  • 500ml supa
  • 300ml lapte
  • sare si piper
  • 8 felii paine
  • 115gr branza rasa

 

Mod de preparare:

Incalziti untul si uleiul intr-o oala, adaugati ceapa, usturoiul, telina si gatiti 5 minute. Adaugati anghinare si mai gatiti inca 5 minute.
Incorporati supa si aduceti la fierbere. Reduceti focul si gatiti 20-25 minute.

Supa de anghinare cu bruschete de branza
Transferati la blender si omogenizati. Adaugati inapoi in oala si incorporati laptele si gatiti 2 minute.

Supa de anghinare cu bruschete de branza
Presarati branza rasa pe feliile de paine si dati la cuptor.

Supa de anghinare cu bruschete de branza
Serviti supa calda cu bruschetele de branza.

Supa de anghinare cu bruschete de branza

Supa de anghinare cu bruschete de branza

Supa de anghinare cu bruschete de branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.