Reteta zilei: Supa de anghinare cu bruschete de branza
PrinteazaSupa de anghinare cu bruschete de branza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 tulpina telina, tocata
- 675gr anghinare, tocate, din conserva
- 500ml supa
- 300ml lapte
- sare si piper
- 8 felii paine
- 115gr branza rasa
Mod de preparare:
Incalziti untul si uleiul intr-o oala, adaugati ceapa, usturoiul, telina si gatiti 5 minute. Adaugati anghinare si mai gatiti inca 5 minute.
Incorporati supa si aduceti la fierbere. Reduceti focul si gatiti 20-25 minute.
Transferati la blender si omogenizati. Adaugati inapoi in oala si incorporati laptele si gatiti 2 minute.
Presarati branza rasa pe feliile de paine si dati la cuptor.
Serviti supa calda cu bruschetele de branza.
Supa de anghinare cu bruschete de branza
Pofta buna!