Reteta zilei: Supa cu perisoare de curcan

Printeaza

Supa de perisoare cu curcan din: ceapa, morcov, carne de curcan, orez, sare, piper, cartof, verdeata.

Supa cu perisoare de curcan

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa, tocata
  • 2-3 morcovi, rasi
  • ½ kg carne tocata de curcan
  • 1-2 linguri orez
  • Sare si piper
  • 1 cartof
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Amestecati morcovii si ceapa si adaugati peste carnea de curcan.

Adaugati orezul, sare , piper si amestecati bine. Se fierbe apa cu putina sare sau vegeta.

Supa cu perisoare de curcan

Formati perisoare si puneti-le in apa cand clocoteste.

Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ora.

Dupa jumatate de ora, curatati si taiati cartoful cuburi.

Supa cu perisoare de curcan

Adaugati in supa. La sfarsit adaugati verdeata si serviti supa calda.

Supa cu perisoare de curcan

Supa cu perisoare de curcan

Supa cu perisoare de curcan

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa cu perisoare si smantana 

Supa cu perisoare si smantana 

Supa cu perisoare si smantana din: carne, ou, smantana, sare, morcovi, ceapa, mazare, telina. Ingrediente: 250 g carne tocată un ou o linguriţă smântână un praf sare 2 morcovi o ceapă 100 g mazăre o rădăcină păstârnac o rădăcină de ţelină un ardei gras   Mod de preparare: Carnea se amestecă bine cu oul şi un […]

 

Supa cu perisoare si sos de peste

Supa cu perisoare din ficat

Supa cu perisoare din ficat din: ficat de vita, chifle, lapte, ceapa, oua, maghiran, patrunjel, lamaie, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de vită 2 chifle 150 ml lapte 1 ceapă roşie 2 ouă măghiran pătrunjel verde puţină coajă rasă de lămâie sare 1 lingură pesmet piper 1 l supă de carne   Mod […]

 

Supă de perişoare

Supa de perisoare cu taitei

Supa de perisoare cu taitei din: morcovi, ceapa, leustean, patrunjel, carne, ou, paine, ulei, sare, piper, taitei. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapă leustean pătrunjel 400 g carne tocată 1 ou 200 g carne de pui ori de curcan 1 felie pâine înmuiată în apă 1 lingură ulei sare piper tăitei   Mod de preparare: Fierbi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Eu nu pun cartofi in supa de perisoare …

  2. Delicioasa supa de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.