Reteta zilei: Supa cu carne tocata si legume

Printeaza

Supa cu carne tocata si legume din: carne tocata, ceapa, telina, usturoi, rosii, supa de vita, ardei gras, morcov, cartofi, pasta de tomate, sare, piper, piper cayenne, patrunjel, oregano.

Supa_cu_carne_tocata_si_legume_18

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 tulpini de telina, cuburi
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 cutie rosii intregi
  • 3 cesti de supa de vita
  • 1 ardei gras galben, cuburi
  • 1 ardei gras rosu, cuburi
  • 1 ardei gras verde, cuburi
  • 4 morcovi, bucati
  • 5 cartofi, cuburi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru, dupa gust
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita piper cayenne

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare la foc mediu, adaugati carnea, ceapa, telina si usturoi, gatiti cateva minute, apoi scurgeti grasimea.

Supa_cu_carne_tocata_si_legume_07

Adaugati restul ingredientelor, se amesteca pentru a se combina, apoi se aduce la fierbere.

Supa_cu_carne_tocata_si_legume_13

Reduce focul si gatiti timp de 15-20 minute.

Se serveste calda.

Supa_cu_carne_tocata_si_legume_17

Supa cu carne tocata si legume

Supa_cu_carne_tocata_si_legume_20

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

Supa_cu_carne_si_cuscus

Supa cu carne si cuscus

Supa cu carne si cuscus din: piept de manzat, ceapa, rosii, morcov, cuscus, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de mânzat 2 cepe 2-3 roşii 1 morcov 1 ţelină mică 200 g cuşcuş 2 linguri cu unt sare piper   Mod de preparare: Fierbe carnea în 2-3 l de apă. Spumează des. Intre timp, […]

 

Supa cu carne afumata

Supa cu carne afumata din: carne afumata, morcovi, conopida, telina, mazare, cartofi, sare. Ingrediente: 150 g carne afumată 2 morcovi câteva bucheţele de conopidă o felie ţelină 200 g mazăre 2 cartofi verdeaţă, după gust un praf sare   Mod de preparare: Carnea afumată se pune la fiert în apă rece, la foc mare. Când […]

 

Supa de porc picanta

Supa cu carne

Supa cu carne din: oase de vita, antricot, patrunjel, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, ardei, nucsoara, ghimbir, rosie, gulii, varza. Ingrediente: 1 kg oase de vită 200 g antricot 1 morcov 1 pătrunjel 100 g ţelină 1 ceapă 1 lingură piper boabe 2 căţei de usturoi sare 1 ardei 1 linguriţă nucşoară 2-3 felii […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.