Reteta zilei: Supa crema de praz cu cartofi
PrinteazaSupa crema de praz cu cartofi din: ulei de masline, praz, cartofi, supa, arpagic, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 fir praz tăiat felii subtiri
- 1 lingură cartofi, taiati cuburi
- 3 cani supa
- 3 linguri arpagic, pentru servire
- sare și piper, dupa gust
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul de măsline într-o oala mare la foc mediu. Sotati prazul timp de 7-10 minute.
Adăugați cartofi și supa. Aduceți la fierbere, acoperiti, apoi reduceți focul la mic și fierbeți timp de 25 de minute.
Dati la blender.
Se garniseste cu arpagic, se presara cu sare și piper, dupa gust si se serveste calda.
Supa crema de praz cu cartofi
Pofta buna!





