Reteta zilei: Supa crema de legume cu cimbru

Printeaza

Supa crema de legume cu cimbru din: ulei de masline, dovleac, morcovi, pastaranc, praz, ceapa, dafin, cimbru, rozmarin, supa, sare, piper, smantana.

Supa crema de legume cu cimbru

Supa crema de legume cu cimbru

Ingrediente: 

  • 50ml ulei de masline
  • 1 bucata dovleac, cuburi
  • 2 morcovi, feliati
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 fir praz, feliat
  • 1 ceapa, tiata in sferturi
  • 3 frunze de dafin
  • 4 fire cimbru, plus pentru servire
  • 3 fire rozmarin
  • 1.2 l supa
  • sare si piper
  • smantana, pentru servire

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Puneti legumele tocate si verdeata intr-un bol si adaugati ulei de masline si asezonati.

Supa crema de legume cu cimbru

Transferati intr-o tava in care ati asezat hartie de copt si dati la cuptor 50 de minute, amestecand din cand in cand.

Supa crema de legume cu cimbru
Adaugati apoi intr-o cratita si incorporati supa. Aduceti la fierbere timp de 10 minute. Lasati sa se odihneasca si pasati la blender.

Supa crema de legume cu cimbru
Reincalziti supa si serviti cu smantana, presarata cu cimbru.

Supa crema de legume cu cimbru

Supa crema de legume cu cimbru

Supa crema de legume cu cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.