Reteta zilei: Supa-crema de dovleac cu legume

Printeaza

Supa-crema de dovleac cu legume din: dovleac, unt, sare, piper, ceapa, morcov, praf de curry, supa de pui, cidru de mere, piper cayenne.

Supa_crema_de_dovleac_cu_legume_07

 

Ingrediente:

  • 2 dovleci
  • 4 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa , tocata
  • 1 morcov, tocat
  • 2 lingurite praf de curry
  • 2 cani de supa de pui
  • 2 cani cidru de mere
  • 1/2 lingurita piper cayenne

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Taiati dovleacul in jumatate pe lungime, scoateti semintele si puneti pe o foaie de copt intr-o tava.

Se condimenteaza cu sare si piper si adaugati o lingura de unt in interiorul fiecarei bucati.

Dati la cuptor pentru 30-40 de minute.

Supa_crema_de_dovleac_cu_legume_02

Intre timp, combinati ceapa, morcovul, pudra de curry si unt intr-o oala mare.

Gatiti timp de cincisprezece minute, amestecand ocazional.

Scoateti din cuptor, taiati bucati si adaugati in oala cu legume.

Supa_crema_de_dovleac_cu_legume_05

Adaugati toate ingredientele ramase si se fierbe timp de 30 minute la foc mediu.

Pasati la blender pana se omogenizeaza. Serviti imediat.

Supa_crema_de_dovleac_cu_legume_06

Supa-crema de dovleac cu legume

Supa_crema_de_dovleac_cu_legume_08

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Supa crema de dovleac cu arpagic

Supa crema de dovleac cu arpagic din: praz, ceapa, dovleac, supa de pui, vin alb, ulei de masline, piper alb, unt, arpagic, paine.   Ingrediente: 2 fire de praz, spalat si tocat 1 ceapa, cuburi 8 cesti dovleac, cuburi 6 cani de supa de pui 1/2 cana vin alb 3 limguri ulei de masline 1 […]

 

Supă-cremă de dovleac copt cu usturoi

Supă-cremă de dovleac copt cu usturoi din: dovleac, morcovi, smantana, usturoi, unt, supa de legume, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 500 g dovleac 4 morcovi 4 linguri smantana 6 catei de usturoi 2 linguri de unt 2 l supa de legume 1 ceapa sare si piper   Mod de preparare: Cureţi dovleacul de coajă şi sâmburi, […]

 

Supa crema de dovleac cu patrunjel si smantana

Supa crema de dovleac cu patrunjel si smantana din: dovleac, supa de pasare, lapte dulce pasteurizat, ceapa, ulei de masline, frunza de dafin, nucsoara, ghimbir, sare, piper alb, paine toast, usturoi, seminte crude de dovleac, smantana, frunze de patrunjel. Ingrediente: 700 g dovleac 800 ml supa de pasare 100 ml lapte dulce pasteurizat 1 ceapa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.