Reteta zilei: Supa crema cu crutoane

Printeaza

O reteta de supa crema cu crutoane din: piept de pui, ceapa, dovleac, ardei gras, cartofi, telina, sare, piper, patrunjel, paine toast si unt.

Supa crema cu crutoane

Ingrediente:

  • 1 piept de pui cu os
  • 3 cepe mici
  • 300g dovleac
  • 1 ardei rosu
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • sare
  • piper
  • patrunjel

pentru crutoane:

  • paine toast
  • unt

 

Mod de preparare:

Legumele se spala, se curata si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui. Cand s-au inmuiat, se iau de pe foc, se strecoara, iar legumele se pun intr-un castron si se paseaza. Pasta rezultata se pune in supa in care au fiert legumele si se adauga pieptul de pui maruntit. Se condimenteaza dupa gust.

Supa_crema_cu_crutoane_03

Se prepara crutoanele astfel: se ia feliile de paine, se indeparteaza coaja si se taie in cubulete. Se introduc la cuptor si se tin la foc potrivit pâna ce devin aurii. Se scot si se amesteca usor cu unt cat sunt fierbinti.

Supa_crema_cu_crutoane_06

Peste supa crema se pun crutoanele si se serveste calda. Supa crema cu crutoane este binevenita la masa de pranz si foarte  apreciata mai ales de copii.

Supa_crema_cu_crutoane_13

Supa crema cu crutoane

 

Supa crema cu crutoane

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Arata foarte bine

  2. Imi place cum arata supa crema

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.