Reteta zilei: Supa cu carne si dovleac

Printeaza

O reteta de supa cu carne si dovleac din: carne, paste fainoase, ardei, ceapa, morcov, cartofi, dovleac, frunze de dafin, boia dulce, oregano, pasta de tomate, ulei, sare si piper.

Supa cu carne si dovleac

Ingrediente:

  • 500g carne
  • 250g paste fainoase
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1-2 cartofi
  • 200g dovleac
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 300g pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie in bucati potrivite, se toaca ardeiul, ceapa si  morcovul si se pun toate intr-o cratita peste care se adauga cateva linguri ulei, frunzele de dafin, oregano, boia, sare si piper si se pun pe foc timp de 10 minute.

Supa_cu_carne_si_dovleac_02

Se adauga pasta de tomate si 2 cani de apa, se acopera vasul lasandu-se la fiert 20 minute. Se pun apoi cartofii si dovleacul in cubulete, iar mai apoi pastele.

Supa_cu_carne_si_dovleac_05

Se mai adauga apa dupa care se mai lasa la foc 10 minute pana cand legumele si pastele s-au fiert avand grija sa nu se piarda din lichid.

Supa_cu_carne_si_dovleac_07

Supa cu carne si dovleac

Supa cu carne si dovleac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ruxandra Dragomir

    Cam multe in supa asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.