Reteta zilei: Sufleu de branza cu inimi de palmier

Printeaza

Sufleu de branza cu inimi de palmier din: inimi de palmier, mozzarella, parmezan, ceapa verde, usturoi, smantana, maioneza, boia de ardei, bagheta.

Poate te intereseaza si Sufleu de branza de vaci si stafide

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_06

Sufleu de branza cu inimi de palmier

Ingrediente:

  • 1 cutie inimi de palmier, tocate
  • 1 cană brânză mozzarella, mărunțită
  • ½ ceasca parmezan, ras
  • 1 cană ceapa verde, tocata
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • ¼ cană smântână
  • ¾ cană maioneza
  • parmezan ras si boia de ardei, pentru garnisit
  • bagheta, pentru servire

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 175C. Ungeti cu grăsime un vas termorezistent.

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier

Într-un bol mediu, se amestecă împreună inimile de palmier, brânză mozzarella, branza parmezan, ceapa verde, usturoi, smantana si maioneza.

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_02

Adaugati in vasul uns. Se presara parmezan și boia de ardei.

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_03

Coaceți descoperit timp de 20 minute. Se serveste cu felii de baghetă.

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_05

Sufleu de branza cu inimi de palmier

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_06

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.