Suc de orz verde din: apa plata, pudra de orz. Ingrediente: 150-200 ml apă plată 1 linguriţă de pudră de orz verde Mod de preparare: In 150-200 ml apă plată sau suc natural de fructe sau legume, rece, se adaugă 1 linguriţă de pudră de orz verde. Se amestecă pentru omogenizare […]
Suc de pere, telina si ghimbir din: pere, telina, ghimbir, cuburi de gheata, apa. Ingrediente: 1 kg pere zemoase 100 g ţelină 3 cm rădăcină de ghimbir 10-12 cuburi de gheaţă apă plată Mod de preparare: Perele curăţate de coajă şi fără cotor se mixează cu ţelină curăţată şi tăiată bucăţi mai mici şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.