O reteta de sparanghel copt cu sos de esalote caramelizate din: sparanghel, ulei de masline, usturoi, esalote, otet balsamic, sare, piper, cimbru, salvie si rozmarin. Sparanghelul făcut la cuptor este o variantă mai sănătoasă decât cel prăjit în unt. Ingrediente: 500 g sparanghel curăţat 4 linguriţe ulei de măsline 6 căţei de usturoi 4 eşalote […]
Reteta zilei: Sparanghel copt
PrinteazaSparanghel copt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, lamaie.
Ingrediente:
- 1 buchet de sparanghel
- 1-2 linguri de ulei de măsline
- sare si piper
- 1-2 felii de lamaie
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C, se spală și se usucă sparanghelul.
Taiati capetele, asezati in tava si se presara cu ulei de masline.
Dati la cuptor timp de aproximativ 15-20 de minute.
Se presara cu sare și piper, se adaugă un pic de suc proaspat de lamaie si se serveste.
Sparanghel copt
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi copti umpluti cu sparanghel
Cartofi copti umpluti cu sparanghel din: cartofi, sare, sparanghel, supa, ulei, tarhon, vin, paine, branza. Ingrediente: 8 cartofi mari pentru fiert sare 1 kg sparanghel verde 750 ml supă de legume 3 linguri de ulei de unt 1 legătură de tarhon 2 cl vin de Madeira 2 felii de pâine de secară integrală 2 linguri […]
Pofta buna!
Asta e un fel de garnitura