Reteta zilei: Spanac la cuptor cu chifle

Printeaza

Spanac la cuptor cu chifle din: aluat de paine, spanac, cheddar, smantana, ceapa, morcov, sare, piper.

Spanac la cuptor cu chifle

Ingrediente:

  • 400gr aluat de paine
  • 300gr spanac congelat
  • ½ ceasca branza cheddar rasa
  • ¾ cana smântână
  • ½ ceapă si 1 morcov, tocate
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie de fonta adaugati aluatul format in forma de chifle rotunde. Pastrati deoparte timp de 30-40 de minute.

Spanac la cuptor cu chifle

Dezgheteti spanacul si lasati sa se scurga bine.

Într-o cratita rumeniti ceapa si morcovul timp de 2 minute. Se condimentează cu piper și sare. Adăugați spanac și gatiti prăjiți timp de încă 2 minute.

Opriti focul si adăugați smântână și brânză.

Spanac la cuptor cu chifle

Transferati in tigaia de fonta in mijloc.

Spanac la cuptor cu chifle

Preîncălziți cuptorul la 200C si coaceți aproximativ 18 minute.

Serviti preparatul cald.

Spanac la cuptor cu chifle

Spanac la cuptor cu chifle

Spanac la cuptor cu chifle

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Spanac la cuptor cu chifle
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.