Reteta zilei: Spaghete cu anchoa
PrinteazaSpaghete cu anchoa din: spaghete, apa, sare, anchoa, usturoi, migdale, patrunjel, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie, ulei de masline.
Ingrediente:
- 100 g spaghete
- 4 căni de apă
- 4 lingurite de sare
- 3 anchoa
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca migdale tocate
- 1 legatura patrunjel, tocat
- 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
- sucul de la 1/2 lămâie
- ulei de masline
Mod de preparare:
Într-o oală mare, se aduce apa la fiert si se adauga sare. Gatiti pastele al dente. Incalziti o tigaie mare si adaugati ulei de masline. Adaugati usturoi, fulgi de ardei rosu si anchoa si gatiti pentru 30 de secunde.
Scurgeti pastele si incorporati în tigaie. Adaugati migdalele tocate și se amestecă bine.
Adaugati sucul de lamaie si patrunjel tocat și opriți focul.
Amestecati si serviti pastele calde.
Spaghete cu anchoa
Pofta buna!
Foarte bune spaghetele