Reteta zilei: Spaghete cu anchoa

Printeaza

Spaghete cu anchoa din: spaghete, apa, sare, anchoa, usturoi, migdale, patrunjel, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie, ulei de masline.

Spaghete cu anchoa

Spaghete cu anchoa

Ingrediente: 

  • 100 g spaghete
  • 4 căni de apă
  • 4 lingurite de sare
  • 3 anchoa
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1/4 ceasca migdale tocate
  • 1 legatura patrunjel, tocat
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Într-o oală mare, se aduce apa la fiert si se adauga sare. Gatiti pastele al dente. Incalziti o tigaie mare si adaugati ulei de masline. Adaugati usturoi, fulgi de ardei rosu si anchoa si gatiti pentru 30 de secunde.

Spaghete cu anchoa

Scurgeti pastele si incorporati în tigaie. Adaugati migdalele tocate și se amestecă bine.

Spaghete cu anchoa

Adaugati sucul de lamaie si patrunjel tocat și opriți focul.

Spaghete cu anchoa

Amestecati si serviti pastele calde.

Spaghete cu anchoa

Spaghete cu anchoa

Spaghete cu anchoa

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune spaghetele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.