Reteta zilei: Souffle cu branza de capra

Printeaza

Souffle cu branza de capra din: unt, faina, lapte, dafin, nucsoara, parmezan, crema de branza, branza de capra, albus de ou, crema de tartar, sare, piper.

Souffle cu branza de capra

Souffle cu branza de capra

Ingrediente: 

  • 3 linguri unt
  • 25gr faina
  • 175ml lapte
  • 1 frunza dafin
  • nucsoara
  • parmezan ras
  • 40gr crema de branza cu verdeata
  • 150gr branza de capra, maruntita
  • 6 albusuri de ou
  • 1/4 lingurita crema de tartar
  • sare si piper

Mod de preparare:

Topiti 2 linguri unt. Adaugati faina si gatiti cateva minute. Incorporati laptele si omogenizati. Adaugati restul de unt si frunza de dafin. Asezonati cu sare, piper si nucsoara.
Dati focul la mic si gatiti 5 minute. Preincalziti cuptorul la 190C. Ungeti un vas termorezistent. Presarati cu parmezan.
Opriti focul si scoateti frunza de dafin. Incorporati brazeturile.

Souffle cu branza de capra
Bateti albusul intr-un bol. Adaugati crema de tartar si omogenizati. Incorporati albusurile in mixul de branzeturi. Amestecati pana se omogenizeaza.

Souffle cu branza de capra
Transferati in vasul pregatit si dati la cuptor 25-30 de minute.
Serviti preparatul cald.

Souffle cu branza de capra

Souffle cu branza de capra

Souffle cu branza de capra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.