Reteta zilei: Sote de legume cu sos de rosii

Printeaza

Sote de legume cu sos de rosii din: fasole verde, spanac, fasole neagra, ceapa, usturoi, rosii, sos de rosii, apa, coriandru, ulei de avocado, sare, piper.

Ingrediente: Sote de legume cu sos de rosii

  • 1 kg de fasole verde
  • 100gr spanac spalat si tocat
  • 1/2 cutie de fasole neagră scursă și clătită
  • 1 ceapa tocata
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1 cutie de roșii cubulețe
  • 1 cutie de sos de roșii
  • 1 cană de apă
  • 1 linguriță de coriandru
  • 1 1/2 linguri ulei de avocado
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aduceți o oală cu apă la fierbere.

Adăugați fasole verde și fierbeți aproximativ 5 minute.

Scurgeți și clătiți sub apă rece.

Sote de legume cu sos de rosii
Tocam marunt ceapa si tocam usturoiul.

Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.

Adăugați ceapa tocată și gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.

Apoi adăugați coriandru și usturoiul tocat, gătiți încă un minut.

Adăugați roșii tăiate cubulețe, sos de roșii și apă. Gatiti 5 minute.

Apoi adăugați fasole neagră și spanac, gătiți încă 3 minute.

Adăugați fasole verde, gătiți timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Se amestecă, apoi se lasă să se odihneasca 5 minute. Serviti preparatul cald.

Sote de legume cu sos de rosii

Sote de legume cu sos de rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.