Reteta zilei: Sote de varza de bruxelles cu castane

Printeaza

Sote de varza de bruxelles cu castane din: castane, lapte, varza de bruxelles, unt, ceapa, vin alb, apa.

Sote de varza de bruxelles cu castane

Sote de varza de bruxelles cu castane

Ingrediente: 

  • 225gr castane
  • 120ml lapte
  • 500gr varza de bruxelles
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa, tocata
  • 2-3 linguri vin alb sau apa

 

 

 

Mod de preparare:

Crapati castanele si fierbeti in apa clocotita timp de 6-8 minute. Scoateti din oala si indeparati coaja, apoi fierbeti inca 12-15 minute. Lasati sa se raceasca.

Sote de varza de bruxelles cu castane
Curatati verzele de bruxelles. Topiti untul intr-o tigaie mare, adaugati ceapa si gatiti 1-2 minute, apoi adaugati verzele si vinul sau apa.
Acoperiti si gatiti 6-8 minute, amestecand ocazional.

Sote de varza de bruxelles cu castane
Adaugati castanele si mai gatiti cateva minute.
Serviti sote-ul cald.

Sote de varza de bruxelles cu castane

Sote de varza de bruxelles cu castane

Sote de varza de bruxelles cu castane

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Georgeta Niculina

    O sa incerc si eu soteul cu castane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.