Reteta zilei: Sote de sparanghel cu ou si parmezan

Printeaza

Sote de sparanghel cu ou si parmezan din: sparanghel, oua, ulei de masline, suc de lamaie, capere, parmezan.

Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina).

De asemenea, furnizează minerale importante, cum ar fi potasiul, fierul, calciul și magneziul.

 

Ingrediente: 

  • 1 legatura sparanghel
  • 3 ouă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare, aduceți 6 cesti de apă, presarati sare si aduceti la fierbere. Se fierbe sparanghelul cu 3-4 minute. Scoateți într-un castron cu apă cu gheață.

Sote de sparanghel cu ou si parmezan

Fierbeti oualele, apoi se curata si se maruntesc.

Se amestecă ulei și suc de lămâie. Adăugați capere, zdrobite. Se toarna peste sparanghel. Se adauga ouălele.

Sote de sparanghel cu ou si parmezan

Presați parmezanul deasupra si serviti imediat.

Sote de sparanghel cu ou si parmezan

Sote de sparanghel cu ou si parmezan

Sote de sparanghel cu ou si parmezan

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Somon copt în unt cu sparanghel

Somon copt în unt cu sparanghel din: fileuri de somon, sparanghel, sare, piper, unt. Această rețetă de somon copt în unt cu sparanghel este o opțiune excelentă pentru dieta keto, deoarece are un conținut scăzut de carbohidrați și un conținut ridicat de grăsimi sănătoase și proteine. Somonul este o sursă bogată de acizi grași omega-3, […]

retete

Sparanghel la tigaie cu sos olandez

Sparanghel la tigaie cu sos olandez din: sparanghel, unt nesarat, galbenusuri de ou, apa, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel. Această rețetă de sparanghel este o combinație minunată între proaspătul și crocantul sparanghel și sosul bogat și cremos hollandez. Sparanghelul este bogat în vitamine și minerale, iar sosul olandeza daugă o aromă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.