Sote de fasole verde cu marar din: fasole verde, otet, apa, usturoi, sare, fulgi de chili, marar. Reteta low carb Ingrediente: 400gr fasole verde congelata 60ml otet 60ml apa 1 catel usturoi 2 lingurite sare 2 lingurite fulgi de chili 3 linguri marar uscat Mod de preparare: Fierbeti fasolea la aburi aprox 10-15 minute. […]
Reteta zilei: Sote de conopida cu spanac
PrinteazaSote de conopida cu spanac din: conopida, spanac, fasole, sare, piper, ulei de masline, praz, stafide, otet de mere, sirop de artar, turmeric, curry, usturoi.
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2 cesti spanac tocat
- 1 cana fasole fiarta
- ½ lingurita sare, piper
- 1 lingura ulei de măsline
- praz
- stafide
Ingrediente dressing:
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri otet de mere
- 2 linguri sirop de arțar
- 1 lingurita turmeric
- 1 lingurita curry
- ½ linguriță de sare
- piper
- 1 cățel de usturoi tocat
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Rupeti conopida in buchetele. Puneti intr-un bol si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline si ½ lingurita sare și piper.
Transferati pe o foaie de copt intr-o tava. Dati la cuptor aproximativ 40 de minute, amestecand la jumatatea timpului.
Intr-un castron amestecati spanac, prazul, fasolea si stafidele.
Amestecati toata ingredientele pentru dressing intr-un bol mic.
Dupa ce ati scos conopida din cuptor se amesteca cu restul ingredientelor.
Se toarnă sos peste și se amestecă bine.
Sote de conopida cu spanac
Pofta buna!
poate iti place si: