Reteta zilei: Sote de ciuperci cu parmezan

Printeaza

Sote de ciuperci cu parmezan din: ciuperci, ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper.

Sote_de_ciuperci_cu_parmezan_04

 

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci, felii subtiri
  • 3 linguri ulei de măsline
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1/4 ceasca suc de lamaie proaspat stors
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Stropiti cu ulei o tava. Puneti ciupercile intr-un singur strat.

Adaugati ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru si parmezan.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Sote_de_ciuperci_cu_parmezan

Amestecati usor pentru a se combina.

Puneti in cuptor si coaceti timp de 12-15 de minute.

Serviti imediat.

Sote_de_ciuperci_cu_parmezan_03

Sote de ciuperci cu parmezan

Sote_de_ciuperci_cu_parmezan_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sote de ciuperci cu mamaliga

Sote de ciuperci cu mamaliga

Sote de ciuperci cu mamaliga din: ciuperci, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, sare, patrunjel, busuioc, cimbru, apa, malai, unt, branza, rucola. Ingrediente:  1 kg ciuperci 1 lingura ulei de masline 1 lingura otet balsamic 2 catei de usturoi, zdrobit ¼ linguriță de sare ½ linguriță pătrunjel uscat ½ linguriță busuioc uscat 1 lingurita cimbru […]

 

Sote de ciuperci cu rucola

Sote de ciuperci si fasole cu usturoi

Sote de ciuperci si fasole cu usturoi din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei. Ingrediente Sote de ciuperci si fasole cu usturoi: 500 g fasole 4 ciuperci pleurotus 1 linguriţă bicarbonat 2-3 căţei usturoi 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă […]

 

Sote de ciuperci si fasole 

Sote de ciuperci si fasole 

Sote de ciuperci si fasole din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei. Ingrediente: 500 g fasole verde 4 ciuperci proaspete 1/2 linguriţă bicarbonat 2 căţei usturoi 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă 15 minute. Intre timp, ciupercile feliate se pun în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.