Reteta zilei: Sos picant cu creveti

Printeaza

Sos picant cu creveti din: creveti, crema de branza, maioneza, ceapa verde, ketchup, sos picant, biscuiti.

Sos picant cu creveti

Ingrediente: 

  • 200gr carne de creveți
  • 240gr crema de branza
  • ¼ ceasca maioneza
  • ½ ceapa verde, tocata marunt
  • 2 linguri de ketchup
  • sos picant
  • biscuiti, pentru servire

 

Mod de preparare:

Combinați crema de branza, maioneza si ketchup.

Sos picant cu creveti

Adaugati peste creveți, ceapă verde și sos picant.

Sos picant cu creveti

Serviti cu biscuiti.

Sos picant cu creveti

Sos picant cu creveti

Sos picant cu creveti

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Midii in sos picant

Midii in sos picant

Midii in sos picant din: midii, usturoi, ardei iute, piper negru, sos de stridii, sos de peste, zahar, frunze de limeta, busuioc, ulei, orez. Ingrediente: 1 kg de midii, curatate 3 catei de usturoi, tocat 5 ardei iuti, tocat 2 linguri de piper negru, zdrobit 2 linguri de sos de stridii 1,5 linguri de sos de […]

Frigarui de vita in sos picant

Frigarui de vita in sos picant

Frigarui de vita in sos picant din: carne de vita, sos de soia, ulei de seminte de struguri, sos sriracha, zahar brun, coriandru, usturoi, ceapa verde, unt de arahide, apa calda, lapte de cocos, ulei de susan, sos de peste, suc de limeta. Ingrediente pentru frigarui: 1 kg carne de vita 1/4 ceasca sos de […]

Piept de pui cu sos picant de ghimbir

Piept de pui cu sos picant de ghimbir

Piept de pui cu sos picant de ghimbir din: ghimbir, prune, ardei, zahar, vin de prune, sos de soia, lamaie, file de pui, unt sau ulei. Ingrediente: 1 bucată de ghimbir 3-4 prune mari 2 ardei chili roşii 1 lingură zahăr 130 ml vin de prune 3 linguri sos de soia 1 lămâie sau lime […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.