Reteta zilei: Sos pesto cu nuca
PrinteazaSos pesto cu nuca din: frunze de busuioc, usturoi, parmezan, nuci, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 cani frunze de busuioc
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1/2 cana parmezan ras
- 1/3 cana nuci
- 1/2 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2/3 ceasca ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti nucile si usturoiul intr-un blender. Procesati pana la omogenizare. Adaugati frunzele de busuioc, sare și piper si procesati aproximativ 1 minut.
Incorporati usor uleiul de masline si procesati din nou pana la omogenizare. Adaugati parmezan si procesati inca un minut.
Serviti imediat sau dati la rece intr-un recipient care se inchide ermetic.
Sos pesto cu nuca
Pofta buna!
Cel mai bun sos