Reteta zilei: Sos pesto cu nuca

Printeaza

Sos pesto cu nuca din: frunze de busuioc, usturoi, parmezan, nuci, sare, piper, ulei de masline.

Sos_pesto_cu_nuca_06

Sos pesto cu nuca

 

Ingrediente:

  • 2 cani frunze de busuioc
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1/3 cana nuci
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2/3 ceasca ulei de masline

Mod de preparare:

Puneti nucile si usturoiul intr-un blender. Procesati pana la omogenizare. Adaugati frunzele de busuioc, sare și piper si procesati aproximativ 1 minut.

Sos_pesto_cu_nuca_02

Incorporati usor uleiul de masline si procesati din nou pana la omogenizare. Adaugati parmezan si procesati inca un minut.

Sos_pesto_cu_nuca_05

Serviti imediat sau dati la rece intr-un recipient care se inchide ermetic.

Sos_pesto_cu_nuca_06

Sos pesto cu nuca

Sos_pesto_cu_nuca_06

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.