Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc
PrinteazaSos de rosii uscate cu aroma de busuioc din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa.
Ingrediente:
- 500gr rosii uscate
- ¼ cana caju
- 6 catei de usturoi
- ¼ cana parmezan, ras
- ¼ ceasca busuioc proaspat
- ½ lingurita piper negru
- ½ lingurita de sare
- ½ ceasca ulei de masline
- ¼ cana de apa
Mod de preparare:
Se adauga rosiile, cajuul si usturoiul in blender. Procesati pana la omogenizare, se adauga parmezan, busuioc, piper negru si sare. Procesati din nou, apoi incorporati uleiul de masline si apa si procesati bine.
Transferati intr-un bol si serviti cu friptura sau garniture dupa preferinta.
Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc
Pofta buna!