Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc

Printeaza

Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa.

Sos_de_rosii_uscate_cu_aroma_de_busuioc_04

Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc

 

Ingrediente:

  • 500gr rosii uscate
  • ¼ cana caju
  • 6 catei de usturoi
  • ¼ cana parmezan, ras
  • ¼ ceasca busuioc proaspat
  • ½ lingurita piper negru
  • ½ lingurita de sare
  • ½ ceasca ulei de masline
  • ¼ cana de apa

 

Mod de preparare:

Se adauga rosiile, cajuul si usturoiul in blender. Procesati pana la omogenizare, se adauga parmezan, busuioc, piper negru si sare. Procesati din nou, apoi incorporati uleiul de masline si apa si procesati bine.

Sos_de_rosii_uscate_cu_aroma_de_busuioc

Transferati intr-un bol si serviti cu friptura sau garniture dupa preferinta.

Sos_de_rosii_uscate_cu_aroma_de_busuioc_02

Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc

Sos_de_rosii_uscate_cu_aroma_de_busuioc_03

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.