Reteta zilei: Sos de rosii coapte cu usturoi

Printeaza

Sos de rosii coapte cu usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, ardei gras, sare, curcuma, coriandru, otet, zahar.

Sos de rosii coapte cu usturoi

Ingrediente:

  • 4 rosii, taiate in jumatati
  • 1 ceapa, taiata in jumatati
  • 3 catei usturoi, tocat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 8 ardei grasi mici
  • 1 lingură sare
  • 1 lingură curcuma
  • ¼ cana coriandru, tocat
  • ¾ ceasca oțet
  • 1 lingură zahăr

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Se așează roșiile, ceapa și usturoiul pe o foaie de copt și se stropesc cu ulei de măsline. Se presara cu putina sare si piper si se dau la cuptor aproximativ 15 minute.

Sos de rosii coapte cu usturoi

Legumele coapte se adauga la blender impreuna cu restul ingredientelor. Omogenizati.

Sos de rosii coapte cu usturoi

Se toarnă într-un recipient și se utilizează după gust.

Sos de rosii coapte cu usturoi

Sos de rosii coapte cu usturoi

Sos de rosii coapte cu usturoi

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Sos de rosii coapte cu usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.