Sos aromat de mustar din: sos de mustar, tarhon, otet. Ingrediente: 2 pahare sos de muştar 3 linguriţe tarhon tocat mărunt 2 linguriţe oţet Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele, pana la formarea unui sos omogen. Se poate servi la fripturi.
Sos de unt si patrunjel din: unt, lamaie, patrunjel, sare. Ingrediente: 50 g unt zeama de la o lămâie pătrunjel verde tocat puţină sare Mod de preparare: Untul se presară cu puţină sare şi se freacă bine, apoi se adaugă puţin câte puţin zeama de lămâie, după care se presară pătrunjelul tocat.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.