Reteta zilei: Somon in crusta

Printeaza

O reteta de Somon in crusta din: file de somon, fileuri, creveti, marar, aluat, galbenus de ou, sare si piper.

Somon in crusta

Ingrediente

  • 820g file de somon
  • 190g fileuri peste plat
  • 5 creveti
  • 10 g marar tocat
  • 340g aluat de patiserie
  • 1 galbenus de ou
  • Sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati bine pestele si crevetii.

Puneti fileurile de somon pe folie alimentara, bateti usor fileul cu un ciocan de snitele, presarati mararul, asezonati cu sare si piper.

Adaugati fileurile de peste plat si crevetii.

Somon in crusta

Asezonati din nou cu sare si piper.

Rulati apoi ca la un carnat, inchideti marginile si dati la frigider aproximativ 30 de minute pentru a prinde forma.

Incalziti cuptorul la 180C, scoateti ruloul din frigider, indepartati folia.

Somon in crusta

Imbracati pestele in aluatul de patiserie. Acoperiti marginile.

Bateti oul, lipiti marginile si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Scoateti apoi din cuptor, lasati sa se raceasca. Taiati felii si serviti.

Somon in crusta

Somon in crusta

Somon in crusta

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada de somon cu ciuperci

Rulada de somon cu legume

Rulada de somon cu legume din: fileuri de somon, midii, lamai, ceapa, vin alb, smantana, dovlecel, morcov, fasole verde, ciuperci, busuioc verde, capere, andiva, sare, piper. Ingrediente: 800 g fileuri de somon 200 g midii doua lamai doua cepe 120 ml vin alb sec 200 ml smantana un dovlecel un morcov 200 g fasole verde 150 […]

 

Somon cu sos teriyaki

Somon cu sos teriyaki

Somon cu sos teriyaki din: somon, sos de soia, otet balsamic, miere, ghimbir, orez, ceapa verde, susan. Ingrediente:  2 fileuri de somon 50 ml sos de soia 1 lingură oţet balsamic 2 linguri miere 1/2 linguriţă ghimbir orez fiert ceapă verde susan Mod de preparare: Speli peştele şi îl ştergi cu şerveţele absorbante. Il pui […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte interesanta reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.