Reteta zilei: Snitel intepat

Printeaza

O reteta delicioasa de snitel intepat din: carne de porc, ciuperci, bacon, salata verde, ou, pesmet si ardei iute.

Ingrediente:Snitel intepat

  • 500 g carne de porc slaba (piept de pui sau carne de vitel)
  • 200 g ciuperci proaspete cu palarie mare
  • 150 g bacon
  • salata verde
  • 1 ou
  • pesmet asezonat: la 4 linguri de pesmet, adaugi o jumătate de linguriţă de sare, o jumătate de linguriţă de piper negru măcinat şi o lingură de cimbru măcinat.
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Taie ciupercile in asa fel incat sa obtii discuri subtiri.

Snitel_intepat

Taie carne felii subtiri si o bati foarte bine. Pe o felie de carne, asezi o felie de bacon.

Snitel_intepat_1

Deasupra pui o felie de ciuperci si inca una de carne. Dai prin ou si pesmet.

Snitel_intepat_2

Pisezi bine, apoi infingi sendvisul din carne intr-un bat pentru frigaruie. Dai prin oul batut si pesmet si prajesti.

Snitel_intepat_3

Snitel intepat

Snitel intepat

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun snitelul, dar nu cred ca-i tocmai ok numele retetei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.