Reteta zilei: Shaorma cu falafel

Printeaza

Shaorma cu falafel din: naut, faina, patrunjel,usturoi, chimion, coriandru, chili, sare, piper, tahini, suc de lamaie, rosii, feta, salata,lipii.

Ingrediente: Shaorma cu falafel

  • 2 conserve naut
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de pătrunjel
  • 4 catei usturoi
  • 2 lingurițe chimion
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 linguriță pudra chili
  • ½ lingurita sare
  • 1 praf piper negru
  • 4 linguri tahini
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 3 roșii
  • 240gr brânză feta, sfărâmată
  • 1 salată
  • 12 lipii

Mod de preparare:

Adaugati in blender năutul, făina, pătrunjelul și condimentele și procesati pana se omogenizeaza.

Shaorma cu falafel

Formați chiftele mici si asezati intr-o tava.

Preîncălziți cuptorul la 200C. Dati la cuptor timp de 15-20 de minute.

Shaorma cu falafel

Între timp, amestecați împreună tahini și zeama de lămâie și pregatiti celelalte topping-uri.

In fiecare lipie puneti falafel, rosii, salata, feta si sos tahini.

Serviti imediat.

Shaorma cu falafel

Shaorma cu falafel

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Shaorma cu falafel
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.