Reteta zilei: Sfecla rosie in otet

Printeaza

Sfecla rosie in otet din: sfecla rosie, otet, apa, condimente.

Poate te intereseaza si:

 

Sfecla_rosie_in_otet_03

Sfecla rosie in otet

Ingrediente: 

  • 1-2 sfecle rosii coapte
  • otet de mere cu miere
  • apa
  • condimente, dupa gust

 

 

 

 

Mod de preparare:

Coaceti sfecla la 150 C timp de 15-20 de minute.

Sfecla_rosie_in_otet

Curatati si feliati sfecla rosie.

Sfecla_rosie_in_otet_02
Aranjați feliile de sfecla rosie în borcane sterilizate.
Umpleti cu otet si apa, o parte otet si 3 parti apa. Adaugati condimente, dupa preferinta.
Sterilizati in cuptor la 150C timp de 1 ora si lasati sa se raceasca complet inainte de a depozita in camara. Conservele si muraturil trbuie pastrate la temperaturi scazute, constante, altfel se altereaza.

Sfecla_rosie_in_otet_03

Sfecla rosie in otet

Sfecla_rosie_in_otet_03

Pofta buna!

Poate iti place si:

Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva

Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva

Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva din: amestec de mirodenii pentru murături, sare, morcovi, sfecla, ridichi albe, radacina de telina, usturoi, oţet din cidru de mere, apa. Ingrediente: 4 linguri de amestec de mirodenii pentru murături 4 linguri de sare 1 ceaşcă de morcovi, mărunţiţi 1 jumătate de ceaşcă de sfeclă, mărunţită 1 ceaşcă de ridichi albe, mărunţite […]

muraturi_5

Cele mai gustoase muraturi pentru iarna

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a  avea suficiente provizii in zilele geroase. Reteta […]

muraturi

Camara noastra cu muraturi

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a  avea suficiente provizii in zilele geroase. Gogosari […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    A iesit buna sfecla in otet?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.